Toneel Op Maat

Al 25 jaar lang staat Studententheater De Koffer met kwalitatief hoogstaande theatervoorstellingen op de planken. Naast de voorstellingen van onze grotere producties in december en mei, bieden wij ook Toneel Op Maat (ToM) aan.
Dit houdt in dat wij diverse toneelactiviteiten verzorgen, die aangepast zijn aan uw specifieke wensen. Vrijwel alles is mogelijk; van een complete toneelvoorstelling tijdens uw zakelijke activiteit, tot de ludieke aankleding van een diploma-uitreiking. In overleg met u spelen wij een bestaande voorstelling, laten wij onze creativiteit en eigen initiatief op een gelegenheid los, of organiseren we een activiteit die volledig aangepast is aan uw wensen.
Dus heeft u iets te vieren, heeft u een zakelijke bijeenkomst die net iets extra’s nodig heeft of wilt u als verzorgingstehuis een speciale middag organiseren, Studententheater De Koffer biedt uitkomst met Toneel Op Maat.

Enkele citaten van klanten die u voorgingen:

“Het was een geweldige voorstelling, een volle zaal heeft genoten en vooral veel geleerd over het thema van de avond.”

“Jullie optreden sloot perfect aan bij de sfeer van de dag.”

 


Als u interesse heeft, hopen we in overleg met u een leuke theateractiviteit neer te kunnen zetten tijdens uw speciale gelegenheid. Ook als u er nog niet helemaal uit bent en eerst meer informatie van ons wilt ontvangen, kunt u ons vrijblijvend een mailtje sturen. Daarnaast zijn wij ook te vinden op Linked in, de netwerksite voor professionals.

Vermeld in uw aanvraag ten minste de volgende punten:

  • Om welke gelegenheid gaat het
  • Uw specifieke wensen: wilt u een volledige voorstelling laten spelen, of gaat het om een ludiek intermezzo
  • Informatie over de locatie waar gespeeld moet gaan worden

We ontvangen uw aanvraag het liefst minimaal vier weken voor de datum waarop de theateractiviteit plaats zal vinden. Onze acteurs zijn studenten met vaak een druk of onregelmatig schema. Daarom is het vaak lastig om op korte termijn nog acteurs te vinden die tijd vrij kunnen maken voor een opdracht. Wanneer u dus ons dus op tijd vraagt kunt u rekenen op stuk theater waar tijd en moeite is ingestoken!


Voor onze Toneel Op Maat opdrachten hebben we uiteraard ook acteurs nodig. Vind je het leuk om nog meer toneel te spelen, buiten de cursus waar je nu in speelt? Laat het ons weten!
Afhankelijk van de opdracht zullen we of zelf acteurs zoeken, of een korte omschrijving van de opdracht doorsturen naar de leden, zodat geïnteresseerden zich bij ons kunnen melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.